Kender du en internetpioner?

Sidste år afholdt Internet Week Denmark en prisuddeling for at hædre danskere eller folk, der bor i Danmark, for at være pionerer indenfor brug eller udbredelse af internettet. Og hvad vil det egentlig sige at være pioner? Ifølge ordbogen er det pioner, (af fr. pionnier, måske variant af peonier ‘fodsoldat’, via oldfr. peon fra senlat. pedo, af lat. pes ‘fod’), person, som er eller har været foregangsmand inden for et bestemt område.

Vi gør det igen i år, altså uddeler tre priser; een for teknologiske landvindinger, een for applikationer lavet til internettet og een for udbredelse af internettet til brug for bæredygtighed, demokrati, diversitet eller medborgelighed.

4ad36875f8b10bf64dd8e579124f05031d7cc055_internet_pioneer_award

Her er den fine side der fortæller om prisenOg her kan du nominere din kandidat.

Vær søde at nominere nogen, gerne nogle lidt anderledes fodsoldater 🙂 Det gør det sværere og sjovere for juryen at vælge.

Share Button
The following two tabs change content below.
Profile photo of Aino Vonge Corry
I øjeblikket er jeg optaget af at lave software konferencer; GOTO, YOW, Agile Manchester og Agile Cambridge. Og af at undervise i undervisning på universitet. Og sidst men ikke mindst af at facilitere møder, specielt retrospectives. Jeg er 44 år gammel, har tre børn i alderen 11-20, har en Ph.d. i datalogi og har arbejdet skiftevis hos Trifork og på universitet siden 2001. I 2011 startede jeg mit eget firma, Metadeveloper, hvor jeg laver det jeg har lavet hos Trifork og på universitet men bare for mig selv.
Profile photo of Aino Vonge Corry

Nyeste indlæg af Aino Vonge Corry (se alle)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *