Podcast: Scrum Master Toolbox.

Som en del af min daglige rutine, kører jeg i dag i bil ca 1 time hver vej til kontoret. Jeg er modstander af spildtid, så jeg får hørt en del podcasts. En af dem jeg nyder er Scrum Master Toolbox (SMT).

Hvad er det så?

SMT er en daglig podcast, og den gode Vasco Duarte har en gæst om ugen. Hver ugedag har et tema og ideen er at gæsten deler historier fra sin tid som Scrum Master (eller hvad man nu kalder det) med dette tema. Temaerne går igen fra uge til uge, så over tid får man hørt mange forskellige udgaver af “Failure monday” og “Success Thursday”. Ganske lærende og ganske underholdende.

Burde du høre den?

Bestemt! Og specielt hvis du er Scrum Master (kommende eller erfaren), eller bare en smule interesseret i agil udvikling. Har du lyst til at høre min milde røst, så er jeg faktisk gæsten i denne uge. Du kan høre min “Failure Monday” historie her.

 

Share Button
The following two tabs change content below.
Profile photo of Daniel Nielsen

Daniel Nielsen

Agile Coach af Teletronics.ae
Daniel har en sund interesse for software udvikling og alt hvad der hører til. Han arbejder primært som Agile Coach // Scrum Master. Interessen for udviklingsprocesser og samarbejde mellem mennesker har været tilstede fra første job og er ikke blevet mindre de seneste 10 år.
Profile photo of Daniel Nielsen

Nyeste indlæg af Daniel Nielsen (se alle)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *