1.000.000 lykønskninger til AIRTAME

Tillykke til danske AIRTAME med at nå millionen (USD) i deres Indiegogo-kampagne!

Der er ingen tvivl om at det kommer til at betyde meget for det danske startup-miljø med sådan et prestige-projekt. Det betyder flere øjne udefra i fremtiden og måske også flere penge i omløb, når AIRTAME-teamet skal indkøbe de services, de skal bruge for at levere på tilliden – de skal jo levere en hel del perks f.eks. apps til Android, iPhone og Windows Phone. AIRTAME bliver god erfaringskilde for miljøet og interessant at følge. Vi mangler garvede startuppere i Danmark og det har teamet bag Airtame netop fået chancen for at blive.

Hvis jeg var deres CEO Jonas Gyalokay ville jeg have svedige hænder lige nu, men samtidig ved jeg fra mit tidligere samarbejde med Jonas, at han kan klare det. Han leverer under pres. Da vi skrev sammen kort tidligere i dag, skrev han, at han er “Målløs, overvældet, stolt.” Forståeligt.

AIRTAME vandt for et par uger siden prisen for bedste startup på CES. Se hvad det er folk er så begejstrede for i deres video:

Du kan følge kampagnens fremskridt her – og stadig nå at hoppe med på vognen.

Share Button
The following two tabs change content below.
Profile photo of Therese Hansen

Therese Hansen

Programmør af Monzoom
Therese er tidligere Scrum Master hos LEGO, medstifter af IT-firmaet Monzoom, lejlighedsvis digital nomade og har en baggrund som datalog. Hun blogger om softwareudvikling, sociale udviklere, agile metoder og startups. Arbejder i øjeblikket på Linkstacks.
Profile photo of Therese Hansen

Nyeste indlæg af Therese Hansen (se alle)

Flattr this!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *