Anbefaling: Spil 2048

2048Sjovt og seminørdet tidsfordriv
Jeg er ikke den store gamer. Faktisk er det meget få spil, jeg giver mig i kast med, og de seneste år har det primært været små tidsfordrivsspil på mobilen. Min forkærlighed ligger i simple spil. Hvis det har en vinkel, der enten involverer biler eller noget digitalt nørdet, så er jeg ret sikkert en fan.

2048 er det perfekte spil for mig. Man kan gå til og fra puzzlespillet, og det sætter en klar afgrænset udfordring. Gameplayet er simpelt. Du starter med to brikker på et 4×4 spillebræt. Brikker med ens talværdier kan samles ved at “trække” dem ind i hinanden. For hvert træk (højre, venstre, op, ned) du foretager, kommer en ny brik med værdien 2 eller 4 på brættet. Målet er at samle (og derved addere) enslydende værdier så man til sidst ender på tallet 2048.

Spillet er udviklet af Gabriele Cirulli og kan findes gratis på nettet og alle smartphoneplatforme. Giv det et skud – det er godt tidsfordriv, og vanedannende!

Har du prøvet 2048, og hvor langt er du nået?

Prøv 2048 her

Share Button
The following two tabs change content below.
Profile photo of Thomas Wittenburg

Thomas Wittenburg

Teknologiskribent og foredragsholder af Technology in Words, Inc.
Gadgetconnoisseur, hobbyhacker, teknologiskribent, bullshitallergiker, reservist i Flyvevåbnet, rocksanger, samt digital markedsføringsspecialist hos it-infrastrukturleverandøren edgemo. Skriver om prototyping, gadgets og verdens digitale udvikling.

3 kommentarer for “Anbefaling: Spil 2048

 1. 31. marts 2014 at 10:31

  Jeg har ikke spillet 2048. Til gengæld har jeg spillet Threes. Der har været et værre palaver på nettet, fordi Threes “kom først”, mens 2048 tog dem indenom og er blevet langt mere populært.

  http://venturebeat.com/2014/03/30/threes-vs-2048-when-rip-offs-do-better-than-the-original-game/

 2. Rasmus Klemmensen
  31. marts 2014 at 10:45

  Helt sikkert, det er prøvet og gennemført…

  Et par andre udgaver af samme spil, som også kan anbefales:

  http://doge2048.com/ Denne udgave er den samme, dog er tallene skiftet ud med forskellige billeder af Doge (hunden fra meme’s af samme navn)…

  Den lidt mere tidskrævende storebror

  http://rudradevbasak.github.io/16384_hex/

  De er selvfølgelig begge gennemført… Kan ikke lige få indsat screenshots af det i dette svar…

 3. Profile photo of Thomas Wittenburg
  31. marts 2014 at 10:51

  Avs, der er nogen, der er bitre. Og forståeligt nok, men omvendt må man også forvente, at udviklingen ruller. Har man lavet noget rigtigt godt, vil andre naturligvis klone og ændre/forbedre konceptet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *