Og så starter det… Velkommen

I min første post på det nye site, vil jeg gerne bruge lejligheden til at sige velkommen, og give en kort præsentation af mig selv.

Jeg kommer til at skrive bredt, men temaet vil ofte være om en mere holistisk tilgang til IT. I de +25 år jeg har været i IT branchen, har jeg arbejdet med alt fra binær kodegenerering, og non-destruktiv billedbehandling, over agile udviklingsprocesser til klassisk forretningsudvikling. Jeg har haft roller, som udvikler, projektleder, udviklingschef og produktchef. Jeg har arbejdet i små startups, konsulenthuse, og i den globale virksomhed Adobe.

Mit mål med at skrive i denne blog er, at dele nogle af de erfaringer og oplevelser jeg har haft, og på den måde få jer læsere, til at reflektere over jeres egne roller og hverdag.

Så lad os få nogle gode diskussioner, og igen velkommen til QED!

– Per

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *