QED på Internet Week Denmark

web_cone

Fremtidens internet – en retrofuturisk fortælling

Hvis du nogensinde har hørt en forudsigelse om teknologi, som 10 år senere viste sig, at holde stik, har den ganske enkelt ikke været tilpas vanvittig. I denne uge er der Internet Week Denmark. Her på QED har vi fået lov at give vores mening om det altomspændende internet. Det sker på onsdag kl. 16.00 i Ridehuset, Aarhus, hvor undertegnede har fået frit lejde til at gøgle ud fra opdraget: Forudsigelser om internettets fremtid.

For at foredraget ikke skal blive for langhåret, er udgangspunktet taget i tidligere tiders forudsigelser. Spådomme, der velsagtens har lagt skuldre til megen hån og latterliggørelse, men som senere viste sig rent faktisk også at gøre sig fortjent til netop det. Ikke dermed sagt, at alle forudsigelser er dumme og grimme, men det kigger vi nærmere på onsdag eftermiddag.

Jeg håber at I har lyst til at kigge forbi. Det er gratis at deltage, og man kan læse mere om eventet her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *