Det er med sommerfugle i maven…

Det er med sommerfugle i maven, at jeg begiver mig ud på eventyr. Allerede da Therese luftede de første ideer om dette site, var jeg klar til at bidrage. Jeg har selv savnet et medie for nørder, et medie som gravede en tand dybere i emnerne, havde længere artikler, ikke var bange for at tage brydetag med komplekse emner og – nå, ja – beskæftigede sig med noget der interesserede netop mig. Som skribent på qed.dk kan jeg nu sikre, at der bliver skrevet om emner som interesseret mig. Ambitionen er at grave lidt dybere, kaste mig ud i komplekse emner og prøve at formidle det hele, så mange kan være med.

Med en baggrund i datalogi og psykologi, er jeg humanisten i datalogi. Mine interesserne spænder vidt og rummer alt fra at nørde i clojure til hvordan teknologi påvirker samfundudviklingen. Til dagligt er jeg clojure-udvikler på fuld tid i en større televirksomhed.

Forvent at mine skriblerier stritter i alle retninger.

Share Button
The following two tabs change content below.
Profile photo of Andreas Ryge
Med en baggrund i datalogi og psykologi, er jeg humanisten i datalogi. Arbejdsmæssigt har jeg været lidt omkring. Har været selvstændig, lavet systemer til skattemyndigheder i det meste af verden, arbejdet med musikbranchen, lavet systemer til telebranchen og er idag endt i AudienceProject. Gennem tiden har jeg prøvet en del roller, blandt andet projektleder, scrum master, afdelingsleder og arbejder i øjeblikket som Data Scientist - en lidt anden rolle, end den typiske udvikler-rolle. Har også været en del omkring i sprog og teknologier, bla C/C++, Tcl, Prolog, Java, Perl, Python, Ruby, Clojure og arbejder idag mest med Scala. Mine interesser mange, særligt machine learning, distribuerede systemer og sikkerhed. Og så interesserer jeg mig også lidt for filosofi. Forvent at skriblerierne stritter i alle retninger.

Flattr this!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *