Krister vil i kloster

Krister, vores palindromitisramte antihelt, har haft adskillige jobs og interesser gennem sit begivenhedsrige liv. Endnu foreligger der ingen kronologi, og den ville også være svær at opbygge, eftersom han nogenlunde har lignet sig selv altid. Vi ved dog, at han har været litteraturkritiker i 70’erne. Han har også arbejdet på kontor, været tjener og haft et sommerferiejob som overlæge. Og så har han været kåret som verdens bedste fodboldspiller.

Vi tager nogle tilbagekig i de kommende blogindlæg, og vi lægger ud med fortællingen om dengang Krister inderligt ønskede sig at komme i kloster.

kg1

Historien er helt tilbage fra 2001 og er en af Kristians egne (Kristian Thougård Pedersen, ophavsmand, tegner og forfatter til ca. halvdelen af historierne). Jeg har altid været imponeret over scenen, hvor Krister høres i biblen. Og så kan jeg godt lide det lille meta-islæt, hvor historien diskret forholder sig til sit medie og illusionen jo sådan set dermed sprænges. Kristian gør så at sige en dyd af nødvendigheden på superfiffig vis. Find selv referencen 🙂

Historien kan findes her på Krister-hjemmesiden: http://www.cs.au.dk/~chili/Krister/krister15.html

Share Button
The following two tabs change content below.
Profile photo of Jakob Fredslund
Født 1972, har PhD. i datalogi som handlede om programmering af intelligente robotter. Boede i Los Angeles i 9 måneder som en del af studiet. Var siden forsker i 5 år ved Center for Bioinformatik på Aarhus Universitet. Er nu forsknings- og innovationsspecialist ved Alexandra Instituttet, også i Aarhus. Er gift med Laila og har tre børn. Har alle dage haft en svaghed for sprog, ord, systematik og hvad det kan kombineres til, og det er jeg blevet inviteret til at belemre qed's læsere med eksempler på.
Profile photo of Jakob Fredslund

Nyeste indlæg af Jakob Fredslund (se alle)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *