Gid nyren er yndig

Krister har som tidligere nævnt beskæftiget sig med mange forskellige ting. Her i dette nedslag følger vi ham på stuegang, da han i en periode gjorde nytte som overlæge. Han havde her held til at møde både Al Gore og rockeren Bynke.   stuegang1 stuegang2 stuegang3 stuegang4

Denne historie er samtidig et eksempel på en af de fordele der er ved at lade Krister ytre sine palindromer i et tegneserieformat. Hans sidste replik på sidste billede, “Duksedreng, Al Gore! Vita, de senile savner pinedød en ipren, vaseline, sedativer og lagner. / De skud!” hænger ikke sådan helt indlysende sammen, hvis man kun har teksten, men når vi er i et billedligt univers, kan den passende skæres over i to sammenhængende deltalebobler, så den uduelige Vita undervejs kan afbryde ham og skyde lidt ekstra kontekst ind, der retfærdiggør sidste del.

Share Button
The following two tabs change content below.
Profile photo of Jakob Fredslund
Født 1972, har PhD. i datalogi som handlede om programmering af intelligente robotter. Boede i Los Angeles i 9 måneder som en del af studiet. Var siden forsker i 5 år ved Center for Bioinformatik på Aarhus Universitet. Er nu forsknings- og innovationsspecialist ved Alexandra Instituttet, også i Aarhus. Er gift med Laila og har tre børn. Har alle dage haft en svaghed for sprog, ord, systematik og hvad det kan kombineres til, og det er jeg blevet inviteret til at belemre qed's læsere med eksempler på.
Profile photo of Jakob Fredslund

Nyeste indlæg af Jakob Fredslund (se alle)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *