Tager du til GOTO 2014?

Så er det ved at være tid til GOTO igen. Tager du med? I år vil jeg blogge og sende en stille strøm af tweets fra GOTO i Aarhus. Det bliver femte gang jeg er med siden første gang i 2000. Så hvorfor kommer jeg igen? Der er to primære grunde.

Den første grund er at der er masser af kvalitetsindlæg af virkelige dygtige folk, som ofte er med til at sætte dagsorden i IT verden. Selv om man går til et foredrag, der ikke nødvendigvis falder indenfor det man går og arbejder med til daglig, så er bliver man ofte inspireret, provokeret eller opdager noget man bør forholde sig til professionelt. Der er endnu ikke en GOTO konference som jeg har forladt, uden at have fået noget at tænke over, og et boost af energi. I dag kan jeg nævne ting som jeg bruger, der havde sit udgangspunkt i et indlæg på konferencen.

Jeg skal helt klart høre Thomas Prag-Dave. Han skrev i foråret en provokerende artikel Agile Is Dead (Long Live Agility) om at Agile Is Dead. Håber at han har tid til en snak i løbet af konferencen om det. Denne artikel bliver også grundlag for en række blog posts om eksempler på hvordan Agile bliver misbrugt/misforstået. Stay Tuned.

Den anden grund er, at det er et rigtigt godt sted, at udvide sit netværk. Der er masser af mennesker, der beskæftiger sig alle mulige aspekter af teknologi, og hvordan vi arbejder med den. Hvis man ellers er åben, er der masser af muligheder for at få sig en interesant samtale.

Jeg synes også det er flot at GOTO, der jo startede som JAOO i 1997, har forstået af forny sig gennem disse snart 20 år. Og at den har spredt sig til flere byer.

Det er også et fanstisk eksempel på, at vi sagtens kan tiltrække spændende flok til Danmark, og lave professionelle ting, der er på niveau med det bedste i verden. Det handler oftes om, ikke at sætte begrænsinger for sig selv. Du kan nemt blive din egen værste fjende.

Så lad mig høre, har du en god oplevelse fra en JAOO/GOTO konference du vil dele. Skal du af sted til KBH eller AAR, og hvis ja, har du en anbefalling?

 

Link til GOTO Aarhus

Link til GOTO Copenhagen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *