What if…

..der var mulighed for at fejre nogle af de folk, der har gjort det muligt for danskere (og andre) at benytte sig af internettet.

..der var mulighed for at træffe nogle af de danskere, der har stået bag de store ting, f.eks. Lars Bak, David Heinemeier Hansson, Lars Rasmussen, og Bjarne Stroustrup.

..der også var øl og champagne imens man stod og lyttede og klappede.

Så ville du vel tage derhen, ikke?

Nu er det faktisk sådan at Internet Week Denmark har lavet netop sådan et event.

champagne

Onsdag aften (30/4) klokken 19 i Ridehuset i Århus (det er gratis), kan du dukke op og se, hvem af de her, der har vundet.

Vi siger ikke hvem det er før onsdag aften, men det var svært for juryen at vælge. Der var gode forslag fra dem, der har nomineret, og der er mange ting at tænke på; aktualitet vs. historisk indflydelse, folkekendskab vs. den der evigt står i kulissen bag en success, og meget mere. Men hovedsagen for mig er, at der kommer fokus på dem, der har været med til at skabe mulighederne på internettet som vi kender og bruger det i dag, både teknologien bag, de appikationer der gør det folkeligt og dem, der har fundet ud af at anvende de eksisterende muligheder på en ny og ikke-kommerciel måde.

Share Button
The following two tabs change content below.
Profile photo of Aino Vonge Corry
I øjeblikket er jeg optaget af at være agil coach og facilitere retrospectives online for flere firmaer. Jeg underviser også de nye undervisere i undervisning på Datalogi på Aarhus Universitet, inviterer talere til tech konferencer for YOW! og Skills Matter, og holder foredrag rundt omkring i verden (lige nu kun online). Jeg er 49 år gammel, har tre børn i alderen 16-25, har en Ph.d. i datalogi. I 2011 startede jeg mit eget firma, Metadeveloper, hvor jeg laver alt det jeg synes er sjovt og givende.
Profile photo of Aino Vonge Corry

Nyeste indlæg af Aino Vonge Corry (se alle)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *