Anvendelse af Funktionelle Principper i Java 8 til at forbedre kode kvalitet

Flattr this!

Java 8 er tæt på at blive frigivet, 18/3-2014 er datoen hvor Java endelig får Lambda expressions og nye API’er der gør det nemmere at anvende funktionelle principper. I anden sammenhæng har jeg produceret en engelsk sproget podcast video, der afdækker hvordan man kan bruge Optional klassen i Java til at forbedre kode kvaliteten og læsbarheden, samtidigt med at du undgår at få NullPointerExceptions:

Using Functional Principles in Java 8 to improve code quality from Jeppe Cramon on Vimeo.

This talk with focus on how we can improve our codes readability and quality by applying functional principles made easily available with Java 8. We will specifically learn how to avoid NullPointerExceptions in our code base by using the new Optional class.

Share Button
The following two tabs change content below.
Profile photo of Jeppe Cramon

Jeppe Cramon

Partner/Arkitekt/Udvikler af TigerTeam ApS
Partner i TigerTeam. Erfaren software arkitekt/udvikler.

1 kommentar for “Anvendelse af Funktionelle Principper i Java 8 til at forbedre kode kvalitet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *